Belépés a csakfulbevalok.hu webáruházba

Füllyukasztó pontok

Országszerte, egyre több településen, városban van lehetőség a fülbelövést, orr és köldök piercing lyukasztást igénybe venni, szakmailag magas színvonalon működő szalonokban. Udvarias kiszolgálással, a Studex és a Medisept minőségi termékeivel várjuk kedves vendégeinket. Keressék kollégáimat bizalommal!

Studex Baby Box belőhető fülbevalók

Studex Baby Box

A Studex újdonsága a Baby Box termékcsalád, ami nem csak egy pár belőhető fülbevalót jelent, hanem annál sokkal többet! Amennyiben tanácstalan mit vigyen ajándékba az első baba látogatás alkalmával, ha nem tudja mit ajándékozzon karácsonyra, névnapra, húsvétra, ha nincs ötlete mit vegyen születésnapra vagy keresztelőre, ajánlom figyelmébe a Studex újdonságát. A Baby Box tartalma egy pár steril, rövid szárú, nikkelmentes orvosi fém fülbevaló, fertőtlenítős lapocska, fényképtartós díszdoboz, utókezelő folyadék, egy pár zárókapocs. A díszdoboz továbbá alkalmas az első kipotyogott tejfog és az első levágott hajtincs tárolására is. Amennyiben a Baby Box felkeltette érdeklődését, kérem érdeklődjön elérhetőségeim bármelyikén, szívesen tájékoztatom a lehetőségekről, árakról. 

Révai Veronika -  06 70 317 9643  -  Nem ért el telefonon? Hamarosan visszahívom!
veronikafullyukasztas@gmail.com  -   munkanapokon a küldök e-mailekre 24 órán belül válaszolok.Csak a feltüntetett fülbevalók választhatók díszdobozos kiszerelésben, a többi belőhető fülbevalóm sajnos nem. 

A következő videó és fotók segítségével megtekintheti, a Baby Box termékcsalád fülbevalóit és a csomagolás teljes tartalmát.


BB1

BB2

BB3

BB4

BB5

BB666

BB7

BB8

BB9